www.bajenverket.nu

www.bajenverket.nu

www.bajenverket.nu

Hammarby Handboll Nyheter

Välkommen till Bajenverkets egen hemsida!

Här kommer du kunna läsa om vad som händer i Bajenverket, få roliga nyheter och spännande erbjudanden. Sidan kommer uppdateras med kontaktuppgifter och beskrivningar om vad våra Gynnare har att erbjuda och lite annat roligt. Bland annat kommer Gynnarligans tabell uppdateras varje månad!

När Du väl har bestämt dig för att bli en Gynnare, ta en bild på dig tillsammans med något som representerar dig och ditt företag. Skriv ihop en beskrivning av vad du gör och erbjuder och vad du har för förväntningar på och vill få ut av Bajenverket. Skicka även in din logga i ett format som passar för hemsidor. Allt detta kommer sedan att läggas upp i ett speciellt medlemsregister på hemsidan som kommer ligga tillgängligt för alla.

Men, det du skall göra nu först och främst är att gå in på sidan och in under fliken Gynnarligan. Där ska du registrera dig för dina första gynnarpoäng, alla som var med vid första frukostmötet har redan kvalificerat sig för första poängen. (OBS! Om du inte går med i Bajenverket före den 1 juni raderas dina poäng!)

Häng med, det här kommer bli både roligt och givande!

Hälsningar Bajenverket

För att bli medlem i Bajenverket kontakta anders.hallquist@hammarbyhandboll.se